Dragi copii,


Stim ca sunteti isteti si jucausi, artisti ambitiosi, adevarati eroi curajosi…
Ne-am gandit sa va testam indemanarea si imaginatia, rabdarea, atentia si creativitatea, de aceea va oferim o gama variata de produse cu ajutorul carora veti putea desfasura activitati frumoase si distractive (Ssttt, va spunem un secret, va dam un mic sfat: nu va jucati singuri, activitatile sunt foarte interesante cand sunt realizate in familie sau in cercul de prieteni!).

Activitatea principala este axata pe seturile creative pentru voi, copii mai mici sau mai mari. Cautam produse care sa ne placa pentru a vi le putea recomanda, cu drag. Astfel, veti gasi la noi, de-a lungul timpului, diverse seturi creative, materiale pentru activitati creative, jocuri captivante...

Va propunem seturile creative pe baza de nisip colorat si fosforescent (mai multe modele de semne de carte, planse-tablou de diverse marimi (XS, SS, S, M, L si XL), felicitari, ceasuri de perete), desenele prin razuire, margelele termoadezive cu care puteti realiza o multime de figurine, seturile creative de realizare a felicitarilor... De asemenea, va recomandam tehnica mozaicului, frumoasa si educativa. :)
In sectiunea speciala de pe site, “Dulapul cu jocuri”, veti gasi jucarii si jocuri interesante, atent selectate! De asemenea, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook, https://www.facebook.com/Miocolorit/.

Va invitam sa descoperiti tot ce v-am pregatit, doar aveti initiativa si sunteti si niste detectivi priceputi, nu-i asa?


Suntem nerabdatori sa va cunoastem si sa ne imprietenim! Ne dorim sa avem momente frumoase impreuna… Ne vor bucura zambetele voastre, vom fi receptivi la sugestii. Suntem mici si abia asteptam sa crestem impreuna!


Zile frumoase si jucause!


Cu prietenie,
Echipa Miocolorit

web design Abu Dhabi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
miere de albine
jucarii ieftine
inchirieri Auto Bucuresti
haine bumbac copii
amsterdam escort

avocat Iasi
case lemn rotund
spalatorie haine Bucuresti
beton amprentat